Przyjazd
19 mar 2024
Wyjazd
20 mar 2024

CATERING WIELKANOCNY

  1. Strona główna
  2. Restauracja
  3. CATERING WIELKANOCNY

     

Zapraszamy do składania zamówień na świąteczne dania

      przygotowane przez naszego Szefa Kuchni:

Przystawki:

  • Jaja faszerowane musem z łososia
  • Jaja faszerowane musem chrzanowym
  • Jaja faszerowane musem pieczarkowym
  • Śledź Matias z cebulą w oleju
  • Śledź po żydowsku
  • Roladki z szynki z nadzieniem chrzanowym.
  • Krokiety z wiosennym farszem jajecznym.
  • Sos do mięs (borowikowy, chrzanowy)
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa 
  • Sałatka z brokuła z fetą i jajkiem w sosie jogurtowym
  • Sałatka z jaj z groszkiem zielonym w majonezie  .
  • Sałatka Waldorf z selerem naciowym

Zupy:

  • Żurek wielkanocny
  • Krem chrzanowy

Dania główne:

  • Biała kiełbasa pieczona z cebulką i jabłkiem
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym
  • Schab ze śliwką
  • Karkówka pieczona faszerowana białą kiełbasą

Ciasta:

  • Sernik
  • Mazurek
  • Babka wielkanocna

 

Tel: 668 324 401

Email: gastronomia@pht.pl

Składanie zamówień do 1.04.2023r.r.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij